Uw welzijn voorop

Onze werkwijze

Bij ZorgXperts geloven we in een zorgvuldige aanpak die gebaseerd is op onze kernwaarden van zorgzaamheid, persoonlijkheid en jarenlange ervaring. Onze werkwijze is ontwikkeld en verfijnd door de jaren heen, waarbij we elke zorgvraag met uiterste aandacht en toewijding behandelen.

Onze werkwijze stap voor stap

1. Aanvraagen van informatie

Wanneer u telefonisch of per mail contact opneemt, ontvangt u een aantal vragen om de zorgvraag helder te krijgen. Tevens kunt u zelf uw vragen aan de zorgverlener stellen, denk hierbij aan vragen over financiële regelingen, zorgvragen en andere hulpvragen. Het is mogelijk om deze informatie zelf te vragen en te delen, maar ook een gemachtigd familielid of kennis kan contact met ons opnemen voor meer informatie.

ZorgXperts werkwijze stap 2

2. Vrijblijvend advies

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de zorgvraag en de zorgmogelijkheden. We bespreken de zorgvraag, middelen, mogelijkheden, gewenste tijden, het financiële plaatje en de startdatum van de zorg. Dit gesprek voert u direct met de casemanager, de casemanager blijft gedurende de zorg uw contactpersoon binnen ZorgXperts.

ZorgXperts werkwijze stap 3

3. Intake gesprek

Als de zorgvrager bij ons is aangemeld maakt de wijkverpleegkundige een afspraak voor een huisbezoek. De Wijkverpleegkundige bespreekt met u de omvang van de zorg die u nodig heeft en of er nog thuiszorgmiddelen gekocht of gehuurd moeten worden en of er extra dienstverleners het team van ZorgXperts moeten versterken. (Hierbij te denken aan Ergotherapeut, Fysiotherapeut, Wondverpleegkundige etc.)

ZorgXperts werkwijze stap 4

4. Hulp aanvragen PGB

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een Persoonsgebonden budget (PGB)? Daar kunnen wij u uiteraard bij helpen. Vraag hiernaar bij uw casemanager.

ZorgXperts werkwijze stap 5

5. Zorgplan

De wijkverpleegkundige vraagt indien nodig informatie en/of dossiers bij andere zorgverleners op. In Nedap ONS heeft u een eigen cliënten electronisch dossier. (ECD) U kunt hierop inloggen met Carenzorg. Het zorgplan is terug te vinden in uw elektronisch cliënten dossier = ECD waarvan u inloggegevens ontvangt. Als u akkoord bent met het zorgplan, gaan we de zorg direct opstarten.

ZorgXperts werkwijze stap 6

6. Evaluatie

Gedurende de zorgperiode voeren we regelmatig evaluaties uit. Dit kan met uzelf en/of uw eerste contactpersoon. Met eventuele andere zorgverleners worden ook evaluaties ingepland, ZorgXperts vindt het belangrijk om het gehele team aan zorgverleners te informeren en samen te zorgen dat u de juiste hulp, zorg en aandacht krijgt.

Download hier de ZorgXperts brochure

Uw gegevens zijn veilig bij ons