Langdurige zorg

Langdurige thuiszorg door ZorgXperts: Uw partner in zorg en ondersteuning. Het belang van langdurige thuiszorg wordt steeds groter in onze samenleving. Steeds meer mensen hebben behoefte aan zorg en ondersteuning in hun eigen vertrouwde omgeving, waar ze zich veilig en comfortabel voelen. Bij ZorgXperts begrijpen we dit en streven we ernaar om hoogwaardige langdurige thuiszorg te bieden aan mensen die dit nodig hebben. 

Langdurige verzorging brede foto

Wat is langdurige thuiszorg?

Langdurige thuiszorg is een vorm van zorg en ondersteuning die gericht is op mensen met complexe zorgbehoeften die langdurige zorg nodig hebben. Dit kan variëren van ouderen met chronische aandoeningen tot mensen met een lichamelijke of verstandelijke niet aangeboren beperking. Denk hierbij aan niet aangeboren hersenletsel, dwarslaesie, A.L.S., M.S., etc.  Het doel van langdurige thuiszorg is om deze mensen te helpen een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te behouden, terwijl ze in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Hoe kan ZorgXperts u helpen?

Bij ZorgXperts begrijpen we dat elke persoon uniek is en zijn of haar eigen specifieke zorgbehoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan diensten en zorgprogramma’s die zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze cliënten. Ons team van zorgprofessionals, waaronder verpleegkundigen, verzorgenden en therapeuten, werkt nauw samen met jou en je familie om een zorgplan op maat te maken dat aansluit bij uw specifieke situatie.

Onze langdurige thuiszorgdiensten omvatten onder andere:

  1. Persoonlijke verzorging: Onze zorgprofessionals kunnen je helpen met dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden, eten en medicatiebeheer. We streven ernaar om jouw comfort en zelfstandigheid te bevorderen, terwijl we je de nodige ondersteuning bieden.
  2. Medische zorg: Onze B.I.G. geregistreerde verpleegkundigen kunnen u voorzien van medische zorg, zoals medicatie toedienen, sondevoeding en stoma, verwisselen van sondes, bediening medische apparatuur, wondverzorging, medicatiebeheer en het monitoren van vitale functies. We werken nauw samen met jouw behandelend arts om ervoor te zorgen dat je de juiste medische zorg ontvangt.
  3. Huishoudelijke hulp: Naast persoonlijke verzorging bieden we ook ondersteuning bij huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, boodschappen doen en koken. We streven ernaar om een veilige en schone omgeving te creëren waarin je kunt leven.
  4. Emotionele ondersteuning: Onze zorgprofessionals zijn er niet alleen om fysieke zorg te bieden, maar ook om emotionele ondersteuning te bieden. We begrijpen dat het hebben van een zorgbehoefte ook emotionele uitdagingen met zich mee kan brengen, en we zijn er om jou te ondersteunen en te begeleiden tijdens dit proces.

Waarom kiezen voor ZorgXperts?

Bij ZorgXperts streven we naar uitmuntendheid in de zorg die we bieden. We geloven in het leveren van zorg van de hoogste kwaliteit, met respect, empathie en professionaliteit. Onze zorgprofessionals zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het werken met mensen met complexe zorgbehoeften. We werken ook nauw samen met andere zorgverleners en instanties om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangt. 

Bij ZorgXperts begrijpen we dat langdurige thuiszorg een partnerschap is tussen jou, je familie en onze zorgprofessionals. We moedigen open communicatie en betrokkenheid aan, zodat we samen kunnen werken aan het behalen van jouw doelen en het bevorderen van je welzijn.

Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe ZorgXperts jou kan helpen met langdurige thuiszorg. We staan klaar om je te ondersteunen en je te helpen een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te behouden, allemaal in het comfort van je eigen huis. We love to care!

Meer weten over

Langdurige thuiszorg?

Betrouwbaar en vakkundig

We zijn er speciaal voor u

Xtra zorg en aandacht

ZorgXperts - betrouwbaar, vakkundig & vol zorg

Warmte en aandacht voor uw unieke behoeften

Betrouwbaar en vakkundig

De palliatieve fase is één van de belangrijkste momenten van het leven. We nemen daarom de tijd om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en stil te staan bij het afscheid dat er komen gaat. Al onze directe collega’s kunnen zich goed inleven en zijn onbevooroordeeld ten opzichte van rituelen en geloofsovertuigingen die tot uitdrukking komen bij iemands sterfbed.

Extra zorg en aandacht

Bij ZorgXperts zijn we er om u de medische ondersteuning te bieden die u verdient. Onze ervaren medische professionals begrijpen het belang van zorgvuldige en doeltreffende behandelingen tijdens uw palliatieve fase. Uw welzijn en kwaliteit van leven staan voorop. Met zorgvuldige aandacht en bewezen expertise, zetten we ons in om u te helpen comfortabel en met vertrouwen te leven.

Wij zijn er speciaal voor u

Bij ZorgXperts begrijpen we dat zorg niet stopt bij zonsondergang. Onze waak- en nachtzorg biedt u geruststelling en comfort gedurende de hele dag. We staan aan uw zijde, ongeacht het uur, om u te ondersteunen en te zorgen dat u zich omringd voelt door liefdevolle zorg. Met onze toegewijde zorgverleners kunt u gerust in slaap vallen, wetende dat we over u waken.

Innovatieve zorgbenadering

Bij ZorgXperts geloven we in het toepassen van innovatieve zorgmethoden en moderne technologieën om uw comfort en welzijn te verbeteren. Onze zorgverleners blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de palliatieve zorg om u de best mogelijke zorg te bieden.

Holistische ondersteuning

Onze benadering van palliatieve zorg is holistisch, waarbij we niet alleen aandacht besteden aan fysieke behoeften, maar ook aan emotionele, sociale en spirituele aspecten van uw welzijn. We streven naar een uitgebalanceerde ondersteuning die alle aspecten van uw leven omvat.

Betrokkenheid van het team

Naast onze zorgverleners omvat ons ondersteuningsteam ook gespecialiseerde maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers en therapeuten. We werken samen om een uitgebreide en geïntegreerde zorgervaring te bieden die is afgestemd op uw individuele behoeften.

Wij zijn aangesloten bij...

Warmte en aandacht voor uw unieke behoeften

PZNL Logo
Sociale-kaart-logo
Logo_Zorgkompas
NPZ-logo

Download hier de ZorgXperts brochure

Uw gegevens zijn veilig bij ons