Intensieve thuiszorg

Intensieve thuiszorg voor volwassenen is een essentieel onderdeel van de zorgsector dat zich richt op het bieden van gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan volwassenen met complexe zorgbehoeften, allemaal in het comfort van je eigen huis. Onze website is bedoeld om je te informeren over wat intensieve thuiszorg inhoudt, hoe het werkt en welke voordelen ZorgXperts biedt.

Intensieve ouderenzorg brede foto

Wat is intensieve thuiszorg?

Intensieve thuiszorg is gericht op volwassenen die te maken hebben met fysieke, cognitieve of psychische uitdagingen die een intensieve zorgaanpak vereisen, maar die toch graag in hun eigen vertrouwde omgeving willen blijven wonen. Het doel van intensieve thuiszorg is om je de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden, een volwaardig leven kan lijden. Je kan gaan werken, sporten, vrijwilligerswerk doen. Wat jij wilt.

Waaruit bestaat intensieve thuiszorg?

Intensieve zorg kan, afhankelijk van de behoeften van de patiënt, familieleden en mantelzorgers, bestaan uit:

  • Lichamelijke verzorging: hulp bij wassen, eten, drinken, toiletgang, enzovoort.
  • Psychische ondersteuning: begeleiding van zowel de patiënt als de familie/mantelzorgers.
  • Medische zorg: pijnbestrijding, medicatie, toedienen van injecties, wondverzorging, enzovoort.
  • Informatie: voorlichting over de te leveren zorg.
  • Overleg: besprekingen met de patiënt, familie en mantelzorgers over de zorgbehoeften.

De voordelen van intensieve thuiszorg

De voordelen van intensieve thuiszorg zijn talrijk. Allereerst biedt het je de mogelijkheid om in je eigen huis te blijven wonen, waar je je veilig en comfortabel voelt. Wij hebben 24/7 zorgpersoneel beschikbaar om je te helpen bij de dagelijkse activiteiten, medicatiebeheer, persoonlijke verzorging en andere zorgbehoeften. Dit stelt je in staat om zelfstandigheid te behouden en te genieten van de vrijheid en het gemak van je eigen omgeving.

Daarnaast biedt intensieve thuiszorg ook ondersteuning aan de familie en mantelzorgers. Zij kunnen gerust zijn, wetende dat je in goede handen bent en de aandacht en zorg krijgt die jij nodig hebt. Dit kan de druk en stress van het zorgen voor een ander met complexe zorgbehoeften verlichten en hen de mogelijkheid geven om tijd voor zichzelf te nemen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over intensieve thuiszorg? Dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Wil je direct persoonlijk contact? Wij zijn bereikbaar op 085-3019544  een e-mail te sturen naar welkom@zorgexperts.nl

Meer weten over

Intensieve thuiszorg?

Betrouwbaar en vakkundig

We zijn er speciaal voor u

Xtra zorg en aandacht

ZorgXperts - betrouwbaar, vakkundig & vol zorg

Warmte en aandacht voor uw unieke behoeften

Betrouwbaar en vakkundig

De palliatieve fase is één van de belangrijkste momenten van het leven. We nemen daarom de tijd om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en stil te staan bij het afscheid dat er komen gaat. Al onze directe collega’s kunnen zich goed inleven en zijn onbevooroordeeld ten opzichte van rituelen en geloofsovertuigingen die tot uitdrukking komen bij iemands sterfbed.

Extra zorg en aandacht

Bij ZorgXperts zijn we er om u de medische ondersteuning te bieden die u verdient. Onze ervaren medische professionals begrijpen het belang van zorgvuldige en doeltreffende behandelingen tijdens uw palliatieve fase. Uw welzijn en kwaliteit van leven staan voorop. Met zorgvuldige aandacht en bewezen expertise, zetten we ons in om u te helpen comfortabel en met vertrouwen te leven.

Wij zijn er speciaal voor u

Bij ZorgXperts begrijpen we dat zorg niet stopt bij zonsondergang. Onze waak- en nachtzorg biedt u geruststelling en comfort gedurende de hele dag. We staan aan uw zijde, ongeacht het uur, om u te ondersteunen en te zorgen dat u zich omringd voelt door liefdevolle zorg. Met onze toegewijde zorgverleners kunt u gerust in slaap vallen, wetende dat we over u waken.

Innovatieve zorgbenadering

Bij ZorgXperts geloven we in het toepassen van innovatieve zorgmethoden en moderne technologieën om uw comfort en welzijn te verbeteren. Onze zorgverleners blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de palliatieve zorg om u de best mogelijke zorg te bieden.

Holistische ondersteuning

Onze benadering van palliatieve zorg is holistisch, waarbij we niet alleen aandacht besteden aan fysieke behoeften, maar ook aan emotionele, sociale en spirituele aspecten van uw welzijn. We streven naar een uitgebalanceerde ondersteuning die alle aspecten van uw leven omvat.

Betrokkenheid van het team

Naast onze zorgverleners omvat ons ondersteuningsteam ook gespecialiseerde maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers en therapeuten. We werken samen om een uitgebreide en geïntegreerde zorgervaring te bieden die is afgestemd op uw individuele behoeften.

Wij zijn aangesloten bij...

Warmte en aandacht voor uw unieke behoeften

PZNL Logo
Sociale-kaart-logo
Logo_Zorgkompas
NPZ-logo

Download hier de ZorgXperts brochure

Uw gegevens zijn veilig bij ons