Onze passie voor Zorg en toewijding aan u

Over ons

Bij ZorgXperts begrijpen we dat complexe zorgbehoeften en langdurige zorg een uitdaging vormen voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. Daarom bieden wij gespecialiseerde complexe langdurige thuiszorg aan, zodat patiënten in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven terwijl ze de zorg en behandeling krijgen die ze nodig hebben. 

Ons team van ervaren zorgverleners is speciaal opgeleid om complexe zorgbehoeften aan te pakken. Of het nu gaat om chronische ziekten, neurologische aandoeningen, palliatieve zorg of andere complexe medische situaties, wij hebben de expertise en ervaring om de best mogelijke zorg te bieden. 

Bij complexe langdurige thuiszorg streven we naar een holistische benadering, waarbij we niet alleen de medische behoeften van de patiënt aanpakken, maar ook aandacht besteden aan hun emotionele en sociale welzijn. We werken nauw samen met de patiënt, hun familie en andere zorgprofessionals om een zorgplan op maat te maken dat volledig is afgestemd op de individuele behoeften en wensen. 

Onze zorgverleners bieden een breed scala aan diensten, waaronder medicatiebeheer, wondverzorging, het toedienen van injecties, het monitoren van vitale functies, het bieden van emotionele ondersteuning en nog veel meer. We begrijpen dat elke patiënt uniek is en we passen onze zorg aan om aan hun specifieke behoeften te voldoen. 

Daarnaast begrijpen we ook dat langdurige zorg niet alleen van invloed is op de patiënt, maar ook op hun familieleden en mantelzorgers. Daarom bieden we ook ondersteuning en begeleiding aan familieleden, zodat zij de zorglast kunnen delen en beter kunnen omgaan met de uitdagingen die langdurige zorg met zich meebrengt. 

Ashwina

Ashwina

Ashwina is een liefdevolle vrouw met een decennia aan ervaring in de zorgverlening. Na vele jaren in het verpleeghuis te hebben gewerkt waagt zij zich nu buitenshuis in de wijkverpleging. Zij houdt van de betrokkenheid en intensiteit van de palliatieve-terminale zorg. Elke familie omarmd haar en is lovend over deze charmante vrouw.

Angelique

Angelique

Angeline heeft veel geduld en vindt het belangrijk dat ze de wensen vervult van de mensen voor wie zijn zorgt. Ze werkt met veel plezier al 42 jaar als Verzorgende IG. Ze heeft haar opleiding gedaan op Curaçao waar ze geboren en opgegroeid is. In de Antilliaanse cultuur is het zorgen voor iemand in de laatste levensfase belangrijk. Voor Angeline is het van zelfsprekerd om dit met hart en ziel te doen.

Marjan

Marjan

Tot voor kort heeft Marjan in loondienst gewerkt, maar ze was de productie mentaliteit zat. De beperkte tijd per zorgvrager gaat ten koste van de aandacht en kwaliteit van de zorg. Haar streven is om juist mensen in hun laatste levensfase bij te staan en te zorgen voor kwaliteit van leven. Marjan is HBO opgeleid wijkverpleegkundige en wondverpleegkundige.

Rea fris

Rea

Rea is een zijinstromer. Tot een paar jaar gelden werkte zij als kapster. Toen haar moeder ernstig ziek werd heeft Rea 6 maanden intensief voor haar gezorgd. Zij merkte van haarzelf dat het zorgen voor een ander haar heel natuurlijk afging. Vervolgens heeft zij de schaar aan de wilgen gehangen en de overstap gemaakt naar verzorgende IG.

Kimberly Balentijn

Kimberly

Tijdens de middelbare school werkte Kimberley al in de thuiszorg als bijbaan. Dat vond ze leuk en fijn. Maar toch, na haar schoolexamen is zij de HBO Vastgoed gaan doen. Maar ze miste het persoonlijke contact wat ze had leren kennen in de zorg. Nu wordt zij opgeleid tot verpleegkundige BIG niveau 4.

Annemieke Roggeveen

Annemieke

Annemieke is Verzorgende IG en actief teamlid van ZorgXperts. Annemieke werkte een paar jaar geleden nog als kapster. Door prive omstandigheden is zij in de zorg terecht gekomen en dat sprak haar dusdanig aan dat zij de opleiding tot VIG is gaan doen. Nu is zij een van de zeer gerespecteerde Zorgxperts.

Rick zorgmedewerker

Rick

Rick wil niets anders dan met mensen werken. Hij is makkelijk in de omgang en voelt anderen goed aan. Hij heeft heel veel ervaring met het begeleiden van mensen in hun dagelijks leven. Daarvoor is hij in eerste instantie opgeleid. Na een aantal jaren als begeleider gewerkt te heeft hij de opleiding tot verzorgende IG afgerond. We kunnen Rick benoemen als een allround vakman die zeer begaan is met de zorgvrager en diens familie.

Lucita zorgmedewerker

Lucita

Lucita komt uit Brazilië, de liefde heeft haar naar Nederland gebracht. Ze woont hier al vele jaren en zij heeft eerst gewerkt als Helpende plus. Zo heeft ze het vak van verzorgende eigen gemaakt. Inmiddels is zij gediplomeerd Verzorgende IG. Zorgvragers noemen haar het zonnetje in huis. Haar betrokkenheid en de rust die zij uitstraalt wordt gewaardeerd. Zij is een hele fijne collega met veel kennis en opmerkzaamheid.

Norin zorgmedewerker

Norim

Norim is BIG geregistreerde Verpleegkundige niveau 4 en zij doceert Verpleegkunde aan het ROC. Nog altijd vindt zij het werken in de zorg het aller mooiste vak. Voor haar is de kwaliteit van zorg een belangrijk aandachtspunt. Zij is voor veel collega’s een voorbeeld en zij draagt haar kennis uit. We kunnen altijd bij haar terecht en zij heeft een tomeloze energie om de kwaliteit van zorg te bewaken en te verbeteren.

Bij ZorgXperts streven we ernaar om de hoogste kwaliteit van zorg te bieden, waarbij we de autonomie en waardigheid van elke patiënt respecteren. We geloven dat iedereen het recht heeft om in hun eigen huis te blijven wonen, zelfs als ze complexe zorgbehoeften hebben. 

Als je behoefte hebt aan complexe langdurige thuiszorg, staan we klaar om je te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ZorgXperts jou kan helpen. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen tijdens je zorgreis en om ervoor te zorgen dat je de zorg en behandeling krijgt die je nodig hebt. Bij ZorgXperts geloven we in het bieden van zorg met een persoonlijke touch, waarbij we jouw welzijn en comfort centraal stellen.

Als ZorgXperts zijn wij een team van zorgprofessionals, waaronder IG-verzorgenden, BIG geregistreerde verpleegkundigen en hbo-verpleegkundigen. Onze ervaring ligt in de reguliere wijkverpleging en thuiszorg. Echter, we hebben gemerkt dat de tijdsdruk, de financiële beperkingen van ziektekostenverzekeringen en de routinematige handelingen een negatieve invloed hebben op ons werk. Dit is niet de manier waarop wij willen werken. 

Ons doel is om voldoende tijd en aandacht te kunnen besteden aan onze cliënten. We willen doen wat er gedaan moet worden en een sterke band opbouwen met hen. We geloven dat persoonlijke zorg en het opbouwen van een vertrouwensrelatie essentieel zijn voor het welzijn van onze cliënten. 

Daarom hebben we besloten om als ZorgXperts een andere benadering te hanteren. We willen afstappen van de tijdsdruk en de beperkingen die ons werk beïnvloeden. In plaats daarvan willen we ons richten op het bieden van hoogwaardige zorg, waarbij we de tijd nemen om naar onze cliënten te luisteren, hun behoeften te begrijpen en hen te ondersteunen op een manier die bij hen past.

We zijn vastbesloten om een positieve verandering teweeg te brengen in de zorgsector. We willen onze cliënten de zorg en aandacht geven die ze verdienen, zonder beperkingen van buitenaf. Onze passie ligt in het leveren van zorg op maat, waarbij we de mens achter de zorgvraag centraal stellen. 

Kortom, als ZorgXperts willen we een verschil maken in de zorg. We willen afstappen van de tijdsdruk en de beperkingen die ons werk beïnvloeden, en ons richten op het bieden van persoonlijke zorg en het opbouwen van een sterke band met onze cliënten. We zijn vastberaden om de zorgsector te veranderen en hoogwaardige zorg te bieden die voldoet aan de individuele behoeften van onze cliënten.  

Logo 1a

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op en bieden stageplaatsen aan voor zij-instromers. Volg jij de opleiding Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG) of Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Verpleegkundige BIG) niveau 3 en 4 en ben je op zoek naar een stage? Neem dan contact met ons op of stuur je CV en motivatiebrief naar info@palliatieve-zorg-nederland.nl.

Logo 2a

Klantenportaal

Heeft u klachten of aanvullingen op onze zorg? Dan kunt u dit altijd met uw zorgmedewerker bespreken. Mocht u er samen niet uitkomen dan is Palliatieve Zorg Nederland aangesloten bij Klachtenportaal Zorg. Het kan gebeuren dat de geleverde zorg niet voldoet aan uw verwachting. Lukt het niet de klacht samen met ons naar tevredenheid op te lossen, dan staat klachtenportaal u graag bij. Door zorgvuldig te luisteren en de verschillende perspectieven goed te vertalen, voelt u zich echt gehoord: de basis voor het oplossen van de ontevredenheid met wederzijds begrip.

Download hier de ZorgXperts brochure

Uw gegevens zijn veilig bij ons