ZZPér

Word een zelfstandig verpleger in de thuiszorg bij ZorgXperts en ervaar de voldoening van het bieden van persoonlijke zorg en ondersteuning aan cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving! 

zzp-er foto

Ben jij een gepassioneerde en gediplomeerd verpleegkundige of verzorger die graag een verschil wil maken in het leven van mensen? Bij ZorgXperts bieden we je de mogelijkheid om als zelfstandig verpleger in de thuiszorg aan de slag te gaan en een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn van cliënten. 

Als zzp’er in de thuiszorg bij ZorgXperts kunt je genieten van de vrijheid en flexibiliteit om jouw eigen werkschema te bepalen. In samenspraak bepalen wanneer en hoeveel uur je wilt inzetten, waardoor je de perfecte balans kunt vinden tussen werk en privéleven. Je kunt bij ons zowel parttime of fulltime aan de slag, wij bieden je de mogelijkheid om jouw eigen werktijden te bepalen. 

Het werken als zelfstandig verpleger in de thuiszorg stelt je in staat om een nauwe band op te bouwen met jouw cliënten. Je zult deel uitmaken van hun dagelijks leven en hen ondersteunen bij hun persoonlijke verzorging, medicatiebeheer en andere zorgbehoeften. Je zult een hechte vertrouwensband opbouwen en een belangrijke rol spelen in het bevorderen van hun welzijn en zelfstandigheid. 

Bij ZorgXperts waarderen we jouw expertise en bieden we je de nodige ondersteuning en begeleiding. We zorgen ervoor dat je altijd goed bent voorbereid op jouw taken en bieden regelmatige bijscholing en training om je kennis up-to-date te houden. Daarnaast kun je rekenen op een betrouwbare administratieve ondersteuning, zodat je je volledig kunt concentreren op het verlenen van hoogwaardige zorg aan onze cliënten. 

Als zzp’er in de thuiszorg bij ZorgXperts werken wij met een eerlijke vergoeding voor jouw diensten. We bieden aantrekkelijke tarieven en zorgen voor een snelle betaling, zodat je kunt profiteren van jouw inzet en toewijding. Jouw waardevolle bijdrage aan de zorgsector wordt op waarde geschat en beloond. 

Wacht niet langer en sluit je aan bij ons team van zorgprofessionals bij ZorgXperts. Ontdek de voordelen van het werken als zelfstandig verpleger in de thuiszorg en ervaar de voldoening van het bieden van persoonlijke zorg en ondersteuning aan cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan een nieuwe en lonende fase in uw carrière als zzp’er bij ZorgXperts!

ZorgXperts - betrouwbaar, vakkundig & vol zorg

Warmte en aandacht voor uw unieke behoeften

Betrouwbaar en vakkundig

De palliatieve fase is één van de belangrijkste momenten van het leven. We nemen daarom de tijd om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en stil te staan bij het afscheid dat er komen gaat. Al onze directe collega’s kunnen zich goed inleven en zijn onbevooroordeeld ten opzichte van rituelen en geloofsovertuigingen die tot uitdrukking komen bij iemands sterfbed.

Extra zorg en aandacht

Bij ZorgXperts zijn we er om u de medische ondersteuning te bieden die u verdient. Onze ervaren medische professionals begrijpen het belang van zorgvuldige en doeltreffende behandelingen tijdens uw palliatieve fase. Uw welzijn en kwaliteit van leven staan voorop. Met zorgvuldige aandacht en bewezen expertise, zetten we ons in om u te helpen comfortabel en met vertrouwen te leven.

Wij zijn er speciaal voor u

Bij ZorgXperts begrijpen we dat zorg niet stopt bij zonsondergang. Onze waak- en nachtzorg biedt u geruststelling en comfort gedurende de hele dag. We staan aan uw zijde, ongeacht het uur, om u te ondersteunen en te zorgen dat u zich omringd voelt door liefdevolle zorg. Met onze toegewijde zorgverleners kunt u gerust in slaap vallen, wetende dat we over u waken.

Innovatieve zorgbenadering

Bij ZorgXperts geloven we in het toepassen van innovatieve zorgmethoden en moderne technologieën om uw comfort en welzijn te verbeteren. Onze zorgverleners blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de palliatieve zorg om u de best mogelijke zorg te bieden.

Holistische ondersteuning

Onze benadering van palliatieve zorg is holistisch, waarbij we niet alleen aandacht besteden aan fysieke behoeften, maar ook aan emotionele, sociale en spirituele aspecten van uw welzijn. We streven naar een uitgebalanceerde ondersteuning die alle aspecten van uw leven omvat.

Betrokkenheid van het team

Naast onze zorgverleners omvat ons ondersteuningsteam ook gespecialiseerde maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers en therapeuten. We werken samen om een uitgebreide en geïntegreerde zorgervaring te bieden die is afgestemd op uw individuele behoeften.

Wij zijn aangesloten bij...

Warmte en aandacht voor uw unieke behoeften

PZNL Logo
Sociale-kaart-logo
Logo_Zorgkompas
NPZ-logo

Download hier de ZorgXperts brochure

Uw gegevens zijn veilig bij ons